onsdag 15 oktober 2008

Sonden är död - länge leve sonden!


Vår son är numera sondfri.

Vi slutade använda den i torsdags, och tog bort den helt i söndags. Det är skönt och befriande att inte ha den hängandes från kinden längre. Och det är skönt att slippa vara rädd för att den skall fastna någonstans och dras ut.

Jag har haft en slags hatkärlek till sonden. Den har varit besvärande, ivägen, en källa till oro. Samtidigt hade han inte kunnat överleva utan den.

Och nu är den i alla fall borta.

Imorgon skall vi till sjukhuset och neonentalavdelningen för en sista kontroll. Vägning, mätning, blodprovstagning och hörseltest.

Slutbesiktning.

Kanske, kanske blir vi utskrivna. Kanske kommer han inte längre vara Theo på Neo.
Bara Theo. På Vingrens väg.

Önska oss lycka till.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi önskar er lycka till för imorgon! Skönt att slippa sonden! Det är ju nästan som en reg. besiktning, klarar han denna så behöver han bara komma in någon gång om året. O sedan när han blir "veteran" så är det ju vartannat år. Sen när han blir 50+ så är han ju besiktningsbefriad. Så där har jag nog dragit alla trådar som finns till Bilprovningen.
Vi håller tummarna att han går igenom med blanka papper =)

Kram
Sandra & Andreas

Terje sa...

Eller så göder vi upp honom ordentligt så han kan räknas som lätt släp, då behöver vi bara återkomma vart 4:e år :-) Man vill ju inte ha någon anmärkning, även om ombesiktningen är kostnadsfri.