torsdag 19 februari 2009

Oklart del 2 - upplösningen

Sådärja. Nu ser det bättre ut.

Case closed.


Imorgon: Helkroppsmassage. På kontorstid. I ett förråd.

3 kommentarer:

Berander sa...

Vaddå upplösning?!?! En bild med kommentaren fääärdigt?!

Jag vill ju ha samtalet som ordnade saken refererat... Skrivet i en lagom humoristiskt nedlåtande von-oben-anda.

Om jag får be ;)

Terje sa...

Vadå samtal? Sådana här viktiga ärenden måste tas brevledes, så att allt diarieförs på ett riktigt sätt.

Hursomhelst skickade jag ett mail till Vägverket. Mest för att jag var nyfiken på hur dom tolkade skyltarna, och för att dom är ganska vana att få sådana här frågor. Så jag skrev ett mail som var ganska identiskt med mitt blogginlägg nedan: något sarkastiskt och med en ifrågasättande ton. Vi är ganska öppna med varandra- Vägverket och jag.

Falkenbergs Kommun, som egentligen äger och ansvarar för skylten, tog jag det dock lite försiktigare med. Dom är en bra kund till oss, och jag ville inte trampa på några tår. Så jag skickade inget till dom.

Men några sådana artighetskrusiduller tyckte dock inte Vägverket det fanns fog för, utan vidabefodrar raskt mitt mail till hela Falkenbergs Statsbyggnadskontor. Tack för det.

Så när jag några dagar senare hade ett ärende till Falkenbergs Kommun i tjänsten, fick jag ett antal kalla blickar riktade mot mig, och fick sedan på ett mycket myndigt sätt förklarat för mig att den där tilläggstavlan minsann råkat hamna fel, och att detta var något som kommunen var medvetna om.

Den dåvarande entreprenören hade råkat sätta den på fel stolpe, egentligen skulle den sitta på en parkeringsskylt lite längre bort. Kommunen hade beordrat att den skulle flyttas, men av olika skäl hade det dröjt. Nu hade den dock en gång för alla flyttats.

Vilket naturligtvis också är fallet.

Berander sa...

Hehehe *asg*

Så ska en slipsten dras! Och akta dig noga för lömska myndigheter framöver ;)